Steun ons en help Nederland vooruit

Ik woon met mijn gezin in sinds 2010 in Oegstgeest en zit sinds maart 2014 in de gemeenteraad voor D66 met als portefeuille de WMO, Jeugdhulpverlening, Sport en Onderwijs. Sinds de verkiezingen van 2018 ben ik ook fractievoorzitter van de D66-fractie.

Ik krijg energie vanĀ alle contacten in het dorp, maar ook van een stevig debat in de politieke arena. Daarom zet ik me graag in voor onderwerpen waar vanuit onze inwoners hard aan getrokken wordt, zoals de sportverenigingen of het dorpscentrum. Als fractievoorzitter neem ik graag het initiatief om het eigen politieke geluid van D66 stevig te brengen en de verbinding te maken met de andere politieke partijen en de inwoners van ons mooie dorp.

Open voor samenwerking, werk maken van duurzaamheid, goed onderwijs en goed zorg, maar vooral ook een geluid waarmee we de uitdagingen samen met onze inwoners oppakken. Zeker dit laatste blijkt voor het huidige college niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij de samenwerking met de sportverenigingen of het participatietraject voor de Klinkenbergerplas. Hier ligt in mijn ogen voor D66 een grote rol waar ik als lijsttrekker voor wil staan. Een rol waarin we met iedereen op een normale manier in gesprek gaan, duidelijk zijn over de uitdagingen die we hebben en vooral waarin we een betrouwbare partner zijn.

Thema's: Jeugdhulpverlening, Onderwijs, Sport, WMO, Regionale samenwerking

Meer van Elfred Bus
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
- Albert Einstein