Steun ons en help Nederland vooruit

Jan Vos

Lid Fractie

63 jaar

Ammerzoden

http://oegstgeest.raadsinformatie.nl/leden/lid/95388/J__Vos

Vanaf 1989 woon ik in Oegstgeest en hier zijn onze twee kinderen geboren en getogen. Tot medio 2013 heb ik gewerkt voor defensie in tal van functies. Ik heb een technische achtergrond met een engineering master die ik in de VS heb afgerond. Ik heb ervaring met het aansturen en veranderen van organisaties, ik ben geen theoreticus maar wil graag concrete resultaten boeken.

Als ex-marineofficier weet ik hoe belangrijk de internationale context is voor een land als Nederland. Daarom voel ik mij thuis bij D66 en daarom voel ik mij ook thuis in Oegstgeest. Net als velen van u ben ik gehecht aan ‘ons’ mooie dorp in de randstad maar wil ik ook midden in de moderne internationaal georiënteerde samenleving staan. Die moderne samenleving betekent voor mij een ontwikkeling naar een duurzame economie, veel aandacht voor onderwijs en ontwikkeling van jonge mensen, meer vertrouwen in de kracht van mensen om zelf hun verantwoordelijkheden te nemen en een overheid die burgerparticipatie serieus neemt.

Ik heb mij kandidaat gesteld voor D66 omdat ik geloof in de publieke zaak en mij daarvoor wil inzetten. De kwaliteit van de overheid is daarbij van groot belang , op dat gebied is er in Oegstgeest het nodige te doen. Maar de goede voornemens op dit gebied moeten zich wel gaan vertalen in concrete resultaten. Mijn belangstelling richt zich daarom op de financiële huishouding en de bedrijfsvoering van de gemeente Oegstgeest, aangevuld met onderwerpen uit de portefeuille ruimte.

 

 

Financiën, gemeentelijke organisatie, verkeer&vervoer, huisvesting, openbare werken, grondzaken

Meer van Jan Vos