Steun ons en help Nederland vooruit

Marlene Simoons

Lid Fractie

60 jaar

Montreal

http://oegstgeest.raadsinformatie.nl/leden/lid/95385/M__Simoons

Al vele jaren woon ik prettig in ons groene dorp. Ik heb 4 kinderen opgevoed en heb daarnaast altijd gewerkt. Ik ben dol op wandelen met mijn hond in en om Oegstgeest en vaak kom ik tijdens deze wandelingen tot goede ideeën! Ik vind het belangrijk dat ik verder kijk dan mijn eigen straatje en dat mensen een beroep op mij kunnen doen. Dat is de reden dat ik mij kandidaat heb gesteld voor het raadslidmaatschap namens D66.

Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam in mijn eigen coachingpraktijk in Oegstgeest, waar ik o.a. mensen begeleid bij burnout en reintegratie. Daarvoor heb o.a. gewerkt bij DG Buitenlandse Economische Betrekkingen en bij Plan International, waar ik hoofd was van de afdeling Externe Relaties en tevens directiewoordvoerder.

Mijn wens voor de toekomst is een maatschappij waarbij er meer tolerantie is, en waar mensen meer zelfredzaam zijn. Vaak is het enorm motiverend als mensen iets zelfstandig bereikt hebben, zonder hulp van de halve wereld. Ik wil echter ook dat de meest kwetsbaren in de samenleving, altijd kunnen rekenen op zorg en hulp. Daarin tonen we onze saamhorigheid. Ook zie ik een maatschappij met een steeds groenere economie en meer verantwoordelijkheid, waar onze kinderen ook op een prettige manier kunnen leven en werken. D66 draagt deze waarden uit in haar verkiezingsprogramma, dat ik van harte onder uw aandacht wil brengen.

Economie, Sociale Zaken, Duurzaamheid, Natuur&groenbeleid, Dienstverlening

Meer van Marlene Simoons